Advertisement

Αεκ Αρησ 0-2 / ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ FL 26 AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - THESSGOAL - Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα.

Αεκ Αρησ 0-2 / ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ FL 26 AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - THESSGOAL - Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα.. Αεκ και άρης πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, ωστόσο αν κάποια ομάδα έπρεπε να προηγείται αυτή ήταν η ένωση, η οποία είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών και αρκετές καλές στιγμές στην τελική τρίτη, ωστόσο. Ο αρης νίκησε με άνεση την αεκ στο οακα και ο βασίλης σαμπράκος αναλύει την απόδοσή του και τα στοιχεία της αγωνιστικής ταυτότητας που έχει η ομάδα του ακη. Αεκ, aek, sxolia, σχολια, κετσετζογλου, τσακιρης, τσαταλης, sport fm, 94.6, μιαουλης, βεργης, καραλ… показать все теги. Η αεκ υποδέχεται τον αρη στο οακα για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της superleague, με τον νικητή να καταλαμβάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Ντέρμπι στο οακα με έπαθλο την τρίτη θέση στην τελική βαθμολογία.

Η μεγάλη ευκαιρία του μάνταλου. Η αεκ μπήκε πιο ζεστά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και προηγήθηκε με δυο καλάθια των lojeski και macon. Αεκ και άρης πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, ωστόσο αν κάποια ομάδα έπρεπε να προηγείται αυτή ήταν η ένωση, η οποία είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών και αρκετές καλές στιγμές στην τελική τρίτη, ωστόσο. Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα. Λίγο αργότερα, ο παοκ απάντησε με ένα τρίποντο του τurner και ένα hook του κακλαμανάκη.

LIVE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ | SUPER LEAGUE - Voloslive.com
LIVE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ | SUPER LEAGUE - Voloslive.com from www.voloslive.com
Η αεκ με μια πολύ κακή. Αεκ αρησ ηρακλησ ιωνικοσ hellenic coin καε παναθηναϊκοσ οπαπ κολοσσοσ h hotels λαρισα bread factory λαυριο megabolt μεσολογγι baxi παοκ περιστερι bc προμηθεασ. Η αεκ μπήκε πιο ζεστά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και προηγήθηκε με δυο καλάθια των lojeski και macon. Το πρώτο ημίχρονο προσέφερε πέντε ευκαιρίες των γηπεδούχων και δυο των φιλοξενουμένων, σε αντίθεση με. Λίγο αργότερα, ο παοκ απάντησε με ένα τρίποντο του τurner και ένα hook του κακλαμανάκη. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Ο αρης νίκησε με άνεση την αεκ στο οακα και ο βασίλης σαμπράκος αναλύει την απόδοσή του και τα στοιχεία της αγωνιστικής ταυτότητας που έχει η ομάδα του ακη. Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα.

Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα.

Ο αρης νίκησε με άνεση την αεκ στο οακα και ο βασίλης σαμπράκος αναλύει την απόδοσή του και τα στοιχεία της αγωνιστικής ταυτότητας που έχει η ομάδα του ακη. Η αεκ έφτασε πιο κοντά στην νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι τελειώνουν την σεζόν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Ντέρμπι στο οακα με έπαθλο την τρίτη θέση στην τελική βαθμολογία. Η αεκ την υπεροχή, τις ευκαιρίες, αλλά. Η αεκ μπήκε πιο ζεστά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και προηγήθηκε με δυο καλάθια των lojeski και macon. Η μεγάλη ευκαιρία του μάνταλου. Αρκετά κοντά στο να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2' βρέθηκε η αεκ στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον άρη για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της super league 1. Αεκ, aek, sxolia, σχολια, κετσετζογλου, τσακιρης, τσαταλης, sport fm, 94.6, μιαουλης, βεργης, καραλ… показать все теги. Θες να μαθαίνεις πρώτος τα πάντα για την αεκ Η αεκ υποδέχεται τον αρη στο οακα για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της superleague, με τον νικητή να καταλαμβάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Η αεκ μπήκε πιο ορεξάτα στο ματς και απείλησε μόλις στο 2' με καλό σουτ του μάνταλου μέσα από την περιοχή αλλά ο κουέστα ήταν σε ετοιμότητα. Η άμυνα της ένωσης βελτιώθηκε αισθητά και έτσι πέρασε μπροστά στο σκορ με. Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα.

Η αεκ την υπεροχή, τις ευκαιρίες, αλλά. Η αεκ υποδέχεται τον αρη στο οακα για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της superleague, με τον νικητή να καταλαμβάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Αεκ και άρης πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, ωστόσο αν κάποια ομάδα έπρεπε να προηγείται αυτή ήταν η ένωση, η οποία είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών και αρκετές καλές στιγμές στην τελική τρίτη, ωστόσο. Αεκ, aek, sxolia, σχολια, κετσετζογλου, τσακιρης, τσαταλης, sport fm, 94.6, μιαουλης, βεργης, καραλ… показать все теги. Δείτε τη μεγάλη ευκαιρία του πέτρου μάνταλου μόλις στο 2ο λεπτό του εντός έδρας παιχνιδιού της αεκ με τον άρη.

ΤΕΛΙΚΟ: ΚΡΑΪΟΒΑ - ΑΕΚ 0-2 | FWS.GR Fueled With Sports
ΤΕΛΙΚΟ: ΚΡΑΪΟΒΑ - ΑΕΚ 0-2 | FWS.GR Fueled With Sports from fws.gr
Το πρώτο ημίχρονο προσέφερε πέντε ευκαιρίες των γηπεδούχων και δυο των φιλοξενουμένων, σε αντίθεση με. Δείτε τη μεγάλη ευκαιρία του πέτρου μάνταλου μόλις στο 2ο λεπτό του εντός έδρας παιχνιδιού της αεκ με τον άρη. Αεκ και άρης πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, ωστόσο αν κάποια ομάδα έπρεπε να προηγείται αυτή ήταν η ένωση, η οποία είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών και αρκετές καλές στιγμές στην τελική τρίτη, ωστόσο. Θες να μαθαίνεις πρώτος τα πάντα για την αεκ Αεκ αρησ ηρακλησ ιωνικοσ hellenic coin καε παναθηναϊκοσ οπαπ κολοσσοσ h hotels λαρισα bread factory λαυριο megabolt μεσολογγι baxi παοκ περιστερι bc προμηθεασ. Αεκ, aek, sxolia, σχολια, κετσετζογλου, τσακιρης, τσαταλης, sport fm, 94.6, μιαουλης, βεργης, καραλ… показать все теги. Η αεκ μπήκε πιο ορεξάτα στο ματς και απείλησε μόλις στο 2' με καλό σουτ του μάνταλου μέσα από την περιοχή αλλά ο κουέστα ήταν σε ετοιμότητα. Η αεκ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον τάνκοβιτς, αλλά ο αυστριακός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η άμυνα της ένωσης βελτιώθηκε αισθητά και έτσι πέρασε μπροστά στο σκορ με.

Ντέρμπι στο οακα με έπαθλο την τρίτη θέση στην τελική βαθμολογία. Θες να μαθαίνεις πρώτος τα πάντα για την αεκ Δείτε τη μεγάλη ευκαιρία του πέτρου μάνταλου μόλις στο 2ο λεπτό του εντός έδρας παιχνιδιού της αεκ με τον άρη. Η άμυνα της ένωσης βελτιώθηκε αισθητά και έτσι πέρασε μπροστά στο σκορ με. Η αεκ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον τάνκοβιτς, αλλά ο αυστριακός ήταν σε θέση οφσάιντ. Αρκετά κοντά στο να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2' βρέθηκε η αεκ στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον άρη για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της super league 1. Η αεκ μπήκε πιο ορεξάτα στο ματς και απείλησε μόλις στο 2' με καλό σουτ του μάνταλου μέσα από την περιοχή αλλά ο κουέστα ήταν σε ετοιμότητα. Το πρώτο ημίχρονο προσέφερε πέντε ευκαιρίες των γηπεδούχων και δυο των φιλοξενουμένων, σε αντίθεση με. Η μεγάλη ευκαιρία του μάνταλου. Αεκ, aek, sxolia, σχολια, κετσετζογλου, τσακιρης, τσαταλης, sport fm, 94.6, μιαουλης, βεργης, καραλ… показать все теги. Η αεκ με μια πολύ κακή. Αεκ και άρης πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, ωστόσο αν κάποια ομάδα έπρεπε να προηγείται αυτή ήταν η ένωση, η οποία είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών και αρκετές καλές στιγμές στην τελική τρίτη, ωστόσο. Η αεκ έφτασε πιο κοντά στην νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι τελειώνουν την σεζόν πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Ο αρης νίκησε με άνεση την αεκ στο οακα και ο βασίλης σαμπράκος αναλύει την απόδοσή του και τα στοιχεία της αγωνιστικής ταυτότητας που έχει η ομάδα του ακη. Η αεκ υποδέχεται τον αρη στο οακα για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της superleague, με τον νικητή να καταλαμβάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Θες να μαθαίνεις πρώτος τα πάντα για την αεκ Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Αεκ, aek, sxolia, σχολια, κετσετζογλου, τσακιρης, τσαταλης, sport fm, 94.6, μιαουλης, βεργης, καραλ… показать все теги.

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 0-2: Μεγάλη νίκη για τους Θεσσαλονικείς - Δείτε ...
ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 0-2: Μεγάλη νίκη για τους Θεσσαλονικείς - Δείτε ... from dete.gr
Αρκετά κοντά στο να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2' βρέθηκε η αεκ στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον άρη για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της super league 1. Η μεγάλη ευκαιρία του μάνταλου. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Η αεκ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον τάνκοβιτς, αλλά ο αυστριακός ήταν σε θέση οφσάιντ. Αεκ αρησ ηρακλησ ιωνικοσ hellenic coin καε παναθηναϊκοσ οπαπ κολοσσοσ h hotels λαρισα bread factory λαυριο megabolt μεσολογγι baxi παοκ περιστερι bc προμηθεασ. Η άμυνα της ένωσης βελτιώθηκε αισθητά και έτσι πέρασε μπροστά στο σκορ με. Η αεκ υποδέχεται τον αρη στο οακα για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της superleague, με τον νικητή να καταλαμβάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Ντέρμπι στο οακα με έπαθλο την τρίτη θέση στην τελική βαθμολογία.

Η αεκ την υπεροχή, τις ευκαιρίες, αλλά.

Λίγο αργότερα, ο παοκ απάντησε με ένα τρίποντο του τurner και ένα hook του κακλαμανάκη. Δείτε τη μεγάλη ευκαιρία του πέτρου μάνταλου μόλις στο 2ο λεπτό του εντός έδρας παιχνιδιού της αεκ με τον άρη. Η αεκ με μια πολύ κακή. Αεκ και άρης πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, ωστόσο αν κάποια ομάδα έπρεπε να προηγείται αυτή ήταν η ένωση, η οποία είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών και αρκετές καλές στιγμές στην τελική τρίτη, ωστόσο. Η μεγάλη ευκαιρία του μάνταλου. Το πρώτο ημίχρονο προσέφερε πέντε ευκαιρίες των γηπεδούχων και δυο των φιλοξενουμένων, σε αντίθεση με. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Αρκετά κοντά στο να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2' βρέθηκε η αεκ στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον άρη για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της super league 1. Η αεκ υποδέχεται τον αρη στο οακα για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της superleague, με τον νικητή να καταλαμβάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Η αεκ την υπεροχή, τις ευκαιρίες, αλλά. Θες να μαθαίνεις πρώτος τα πάντα για την αεκ Η άμυνα της ένωσης βελτιώθηκε αισθητά και έτσι πέρασε μπροστά στο σκορ με. Η αεκ έφτασε πιο κοντά στην νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι τελειώνουν την σεζόν πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Το πρώτο ημίχρονο προσέφερε πέντε ευκαιρίες των γηπεδούχων και δυο των φιλοξενουμένων, σε αντίθεση με αεκ αρησ. Με φανερή την κούραση, αεκ και άρης έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στο οακα.

Posting Komentar

0 Komentar