Advertisement

Galatasaray Alanyaspor Muhtemel 11 - Galatasaray-Gençlerbirliği maçının muhtemel 11'leri : Ev sahibi ekipte kart cezalısı welinton de souza mücadelede yer alamayacak.

Galatasaray Alanyaspor Muhtemel 11 - Galatasaray-Gençlerbirliği maçının muhtemel 11'leri : Ev sahibi ekipte kart cezalısı welinton de souza mücadelede yer alamayacak.. Ziraat türkiye kupası'nın çeyrek finalinde galatasaray ile alanyaspor kozlarını paylaşacak. Galatasaray ile aytemiz alanyaspor'u süper lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Ev sahibi ekipte kart cezalısı welinton de souza mücadelede yer alamayacak. Muhtemel 11'ler fenerbahçe'de sakatlık şoku! İşte iki takımın eksikleri ve muhtemel 11'leri.

Galatasaray 6, alanyaspor 2 kez galip geldi. Galatasaray alanyaspor kadro sporx i̇lk11. Alanyaspor'da ise kaleci ufuk ceylan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Alanyaspor ise 10 puan topladı. Haftasında galatasaray sahasında aytemiz alanyaspor'u konuk ediyor.

Galatasaray - Bursaspor! Muhtemel 11'ler | BetGuru
Galatasaray - Bursaspor! Muhtemel 11'ler | BetGuru from ml5t9wdk1jqt.i.optimole.com
Haftasında galatasaray sahasında aytemiz alanyaspor'u konuk ediyor. Konuk takımda ise milli takımda sakatlanan efecan karaca'nın durumu belirsizliğini devam ediyor. Haftasında galatasaray, deplasmanda aytemiz alanyaspor ile karşılaşacak. Ziraat türkiye kupası çeyrek final maçında galatasaray, aytemiz alanyaspor'u konuk edecek. Galatasaray, spor toto süper lig'in 20. Galatasaray alanyaspor kadro sporx i̇lk11. Ziraat türkiye kupası çeyrek final mücadelesinde galatasaray, alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. İşte muhtemel 11'ler ve son gelişmeler.

Haftasında aytemiz alanyaspor, bahçeşehir okulları stadı'nda galatasaray'ı konuk edecek.

Ziraat türkiye kupası çeyrek final maçında galatasaray, aytemiz alanyaspor'u konuk edecek. Galatasaray, spor toto süper lig'in 20. Mücadele a spor'dan naklen yayınlanacak. Galatasaray alanyaspor kadro sporx i̇lk11. Alanyaspor marafona, juanfran, caulker, tzavellas, moubandje, salih, siopis. Konuk takımda ise milli takımda sakatlanan efecan karaca'nın durumu belirsizliğini devam ediyor. Haftasında galatasaray, deplasmanda aytemiz alanyaspor ile karşılaşacak. Maçın dördüncü hakemi ise mustafa kürşad filiz olacak. Teknik direktör fatih terim, alanyaspor karşısında as ve yedek oyunculardan kurulu bir kadroyu sahaya sürecek. Spor toto süper lig'in 26. İki ekibin hangi oyuncuları eksik, cezalı ve sarı kart sınırında? Ziraat türkiye kupası çeyrek final maçında galatasaray, aytemiz alanyaspor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde alanyaspor 48 puanla 7.

Haftasında galatasaray sahasında aytemiz alanyaspor'u konuk ediyor. Alanyaspor'un bu sezon ligde attığı gollerin %44'ü (20/45) emre akbaba (11) ve junior fernandes'ten (9) geldi. Galatasaray'da saracchi sakatlığını tamamen atlattı. Marafona, moubandje, tzavellas, caulker, juanfran, siopis, salih, davidson, ceyhun, efecan, babacar. Türk telekom stadı'nda oynanacak müsabaka, saat.

Galatasaray-Alanyaspor maçının ilk 11'leri : Türkiye ...
Galatasaray-Alanyaspor maçının ilk 11'leri : Türkiye ... from turkiye-haberi.com
Alanyaspor'un galatasaray karşısına, marafona, n'sakala, caulker, tzavellas, juanfran, ceyhun, salih, bakasetas, fernandes, efecan, cisse 11'i ile çıkması bekleniyor. Galatasaray, ziraat türkiye kupası çeyrek final maçında aytemiz alanyaspor'u konuk ediyor. Ziraat türkiye kupası çeyrek final maçında galatasaray, aytemiz alanyaspor'u konuk edecek. İşte muhtemel 11'ler ve son gelişmeler. Alanyaspor'da ise kaleci ufuk ceylan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Karşılaşma öncesinde alanyaspor 48 puanla 7. Konuk takımda ise milli takımda sakatlanan efecan karaca'nın durumu belirsizliğini devam ediyor. Galatasaray'ın muhtemel 11'i şu şekilde:

Galatasaray'da saracchi sakatlığını tamamen atlattı.

Spor toto süper lig'in 26. İki ekibin hangi oyuncuları eksik, cezalı ve sarı kart sınırında? Galatasaray, ziraat türkiye kupası çeyrek final maçında aytemiz alanyaspor'u konuk ediyor. Muhtemel 11'ler fenerbahçe'de sakatlık şoku! Galatasaray ile aytemiz alanyaspor'u süper lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Alanyaspor cephesinde ise efecan'ın durumu maç saatinde belli olacak. Ziraat türkiye kupası'nın çeyrek finalinde galatasaray ile alanyaspor kozlarını paylaşacak. Türk telekom stadı'nda oynanacak müsabaka, saat. İşte iki takımın eksikleri ve muhtemel 11'leri. Karşılama li̇g tv'de canlı olarak yayınlayacak. Her iki takımında muhtemel ilk 11'i şu şekilde Alanyaspor ise 10 puan topladı. Teknik direktör fatih terim, alanyaspor karşısında as ve yedek oyunculardan kurulu bir kadroyu sahaya sürecek.

Ziraat türkiye kupası çeyrek final maçında galatasaray, aytemiz alanyaspor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde alanyaspor 48 puanla 7. Türkiye kupası çeyrek final karşılaşmasında galatasaray, alanyaspor'u konuk edecek. Alanyaspor'un galatasaray karşısına, marafona, n'sakala, caulker, tzavellas, juanfran, ceyhun, salih, bakasetas, fernandes, efecan, cisse 11'i ile çıkması bekleniyor. İşte iki takımın eksikleri ve muhtemel 11'leri.

Alanyaspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi ...
Alanyaspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Ev sahibi ekipte kart cezalısı welinton de souza mücadelede yer alamayacak. Ziraat türkiye kupası çeyrek final maçında galatasaray, aytemiz alanyaspor'u konuk edecek. Türk telekom stadı'nda oynanacak müsabaka, saat. Galatasaray'da saracchi sakatlığını tamamen atlattı. Karşılaşma öncesinde alanyaspor 48 puanla 7. Alanyaspor marafona, juanfran, caulker, tzavellas, moubandje, salih, siopis. Sırada yer alırken, galatasaray ise 52 puan ile 4. Galatasaray geride kalan 4 haftada 7 puan toplamayı başardı.

Ziraat türkiye kupası'nın çeyrek finalinde galatasaray ile alanyaspor kozlarını paylaşacak.

Ziraat türkiye kupası çeyrek final mücadelesinde galatasaray, alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Alanyaspor cephesinde ise efecan'ın durumu maç saatinde belli olacak. Haftasında galatasaray, deplasmanda aytemiz alanyaspor ile karşılaşacak. Galatasaray geride kalan 4 haftada 7 puan toplamayı başardı. Alanyaspor ise 10 puan topladı. Haftasında galatasaray sahasında aytemiz alanyaspor'u konuk ediyor. Ziraat türkiye kupası'nın çeyrek finalinde galatasaray ile alanyaspor kozlarını paylaşacak. Hafta mücadelesinde galatasaray ile alanyaspor karşı karşıya geliyor. Galatasaray, ziraat türkiye kupası çeyrek final maçında aytemiz alanyaspor'u konuk ediyor. Mücadele bein sports 1'den naklen yayınlanacak. Türk telekom stadı'nda oynanacak müsabaka, saat. Haftasında deplasmanda aytemiz alanyaspor ile karşılaşıyor. Türkiye kupası çeyrek final karşılaşmasında galatasaray, alanyaspor'u konuk edecek.

Alanyaspor cephesinde ise efecan'ın durumu maç saatinde belli olacak alanyaspor galatasaray. Galatasaray'ın muhtemel 11'i şu şekilde:

Posting Komentar

0 Komentar